homo sex i göteborg avsugning malmö

I entréavgiften på kronor ingår förutom dryck, handduk och tvål även glidmedel och kondomer. Jag och Konrad ska gå på Bastuklubb och har blivit rekommenderade att på en fredag gå dit direkt efter jobbet. Killen i receptionen på Bastuklubben Vega lämnar över handduk och skåpnyckel. Vi tar av oss skorna och glider ner mot omklädningsavdelningen. Vi trodde att hela grejen var att man skulle halka och tappa tvålen på sådana här ställen men på golvet finns anti-halk-plastmattor, precis likadana som på badhus.

Mellan spjälorna på golvet ligger en öppnad kondomförpackning. Hursomhelst, våra kläder åker av och eftersom jag är livrädd behåller jag kallingarna på men täcker dem med handduken. Med skräckblandad förtjusning går vi fram mot glasdörren och slår oss ner på nedersta raden. Ovanför sitter män i åldrarna år. Allt är tyst, bastun är bara ljummen och jag håller på att explodera.

När min tourette-släng gått över tittar vi runt i bastun. Till vänster om Konrad sitter en kille och smeker sig. Snett ovanför till höger om mig sitter två killar och runkar av varandra.

Två män från den övre bänken stegar ner och går ut. En man i årsåldern kommer in och börjar med att ta sig på ballen, spanar och sätter sig på rad två.

Allting sker i princip ljudlöst och det enda som hörs är ljuden av smek, små stön och friktion. Skåpnyckeln, används den som hanky codes? Typ har man den närmast foten betyder det en sak, är den högre upp på vaden en annan? Ingenting vi närmare lagt märke till, men det är inte helt osannolikt. Eftersom de här nere antingen är helt nakna eller bara iklädda en handduk är det svårt att se vilken sorts typer de är, så vem går hit?

Från 20 år upp till 50 plus. En eloge till våra gäster, genomgående trevliga och bra att ha att göra med. Hur många av dem är par, singlar eller hetero med fru hemma? Närmare än så vill jag inte gå, på Club Vega sätter vi diskretion och förtroende i högsätet och är mycket måna om våra gästers integritet. En källa uppskattar att 20 procent av de som är här har fruar hemma.

Som äggsjuka hönor cruisar de nu omkring nere i en källare och har anonymt sex med andra män. Det är som spöktunneln på ett nöjesfält. Facklor brinner på väggarna och här och där dyker attraktioner upp i mörkret. Precis utanför bastun finns två stolar, ett bord och en tv. Här sitter två män och tittar på fredagsunderhållningen på fyran.

Rampfeber ska precis börja, men eftersom vi inte är intresserade av Claes Malmberg fortsätter vi längre in i lokalen. Vid storbildskärmen halvligger en kille i en stol och kollar på bögporr. Tanken på att den trygga Vasastan-familjen bara en ynka våning ovanför i samma ögonblick sitter och tuggar på chips och dipp, gör det hela än mer intressant.

Vi går längre in i lokalen och det är i dessa rum man bögar på spanet från bastun. Väggarna här är svartmålade och det är mörkt. Allt är försynt och inte mycket hörs. Vi hoppar över massagen - och i stället drar vi oss tillbaka mot omklädningsavdelningen.

Väl där småpratar vi med en kille från Uppsala. Samtidigt blev videoklubbarna ett slags substitut för saunorna. I dag är det på videoklubbar man finner alla som inte vill gå hem efter stängningsdags på gayklubben. Alla som har släppt sin noja för att ingen kommer att vilja ha en om man raggar på sådana ställen. Det är bara skitsnack. Förr eller senare raggar nästan alla med ett levande sexbehov på videoklubbar, säger Kristoffer, 28 år, doktorand.

Det var en medveten sleaze-grej och jag satt alltid på en soffa med armarna i kors och hoppades att ingen jag kände skulle känna igen mig. Men sedan märkte jag att det var dit alla ändå gick när klubbarna stängde och att alla man hade försökt limma på under kvällen plötsligt limmade tillbaka och ville ha sex.

Så nu går jag till videoklubbar för att det är ett bra och down-to-earth sätt att få sex. Man kollar in vad man vill ha och tar det, utan att det blir något strul. Fredrik är 26 år, studerar: Antingen för att själv tilfredställa mig i ett bås eller för att ha anonym sex med andra. Att gå till en videoklubb för att ha sex med andra gör jag nästan bara på natten när jag är full. Det kan bli en kittlande avslutning på en utekväll. Ibland går jag ensam, på väg hem, och ibland går vi ett helt gäng.

Det ger en ny dimension till vänskapen att kunna sitta och runka tillsammans i en salong och se ens kompisar ha sex med andra framför ögonen på en.

I dag är det lätt att tro att bögsamhället är lika med Jonas och Mark eller Barbados-Magnus, som ju naturligtvis gått och blivit ihop med Andreas Lundstedt, en annan kändisbög. Man förleds gärna att tro att alla bögar är mysiga mumintroll eller söta dansbandsfjollor. Alla bögar är snälla och de bästa vänner man kan ha! Oförmågan och oviljan att se bögvärlden för vad den är, nämligen brokig, har gjort att de bögar som inte raggar på vanliga klubbar, eller som inte springer i paraden på Pride, eller inte är medlemmar i RFSL ignoreras och glöms bort.

Att inte se att det är en del av bögkulturen att sticka in sin snopp i ett hål och bli avsugen av en total främling som du inte har en aning om hur han ser ut är att blunda för verkligheten. Stänga bastuklubbar och förbjuda liknande inrättningar kan inte förhindra den delen av bögkulturen. Den kommer bara längre ifrån allt vad kondomer och säker sex heter.

Jag har en teori om att det borde vara en hel del folk på lunchen. Teorin visar sig inte vara helt fel. Men det är en annan typ av aktivitet en vardag som den här.

Alla videobåsen är upptagna, vilket innebär kanske personer. I gångarna stryker män omkring och en ensam man sitter uppe i ett mörkt hörn i biografsalongen som både visar bög- och heteroporr. Videobåsen fungerar lite olika på olika ställen, men oftast kan man välja mellan ett antal kanaler, beroende på vad man tänder på. Jag går in i ett bås för jag tänker mig att jag ska ta ett par foton, men det är så lyhört, så jag sätter på en rulle där två killar glatt sätter på varandra till dånande klassisk musik.

Den enda effekten det får är att jag tycker mig se någon titta in i ett litet hål precis vid taket och att någon rycker i dörren för att kolla om jag vill släppa in dem. Jag sätter mig ner på stolen, ett misstag som jag upptäcker först senare när jag känner att jag är lite blöt i häcken.

Det ringer i någons mobiltelefon och en man svarar: Nej, det är ingen fara. Dessutom är det konstigt att höra röster här inne. Ljudbilden består mest av olika stönanden och hasande steg från besökare. De flesta sexuella mötena härinne är ordlösa. Vem som gör vad bestäms med kroppsspråk. Det känns lite som att de som pratar är de som vill ha med sig någon hem.

Eftersom det inte verkar vara det bästa tillfället att ta några foton stryker jag omkring lite i lokalen för att kolla stämningen och det råder ingen tvekan om att en hel del är ute efter något annat än en ensam session i båset.

Helt plötsligt slår det mig att det inte finns några kondomer någonstans. Jag letar överallt, men jag kan inte hitta några. Till slut inser jag att det skulle vara att bryta mot lagen. Det skulle "underlätta för besökare att ha sex i lokalen". I ett av de få åtalen enligt bastuklubbslagen anfördes fyndet av använda kondomer som bevis för att brott förekommit.

Lagen ter sig allt mer verklighetsfrämmande och absurd. Kom den inte till för att förhindra smittspridning? Även heterokillar går dit: Jag gick på videoklubb för första gången i årsåldern. De första gångerna gick jag dit på egen hand, bara för att jag var rent kåt, senare gick jag tillsammans med en straight kompis.

Det var lite spännande att smyga omkring där i mörkret och känna sig som en ful gubbe med trenchcoat. Samtidigt var det lite pinsamt att sätta sig och runka när någon annan kanske ser på, så i början försökte jag sköta det i smyg. Det lustigaste som hände den första gången var när jag kom in i ett rum där det bara var en tresitsig soffa och några TV-apparater.

Mitt i soffan satt en kille med värsta praktståndet! Som straight kille kändes det inte helt naturligt att sätta sig bredvid honom, "ursäkta är det ledigt här"Liksom! Han verkade inte bry sig ett dugg, utan satt där och runkade sin stora kuk. Det gjorde ett ganska stort intryck på mig. Det känns på något sätt kul att kunna dela en sexuell upplevelse med dem, vilket ju annars inte är så enkelt. Man går på ett ställe som båda har utbyte av, fast det sker på olika sätt.

Jag får titta på porrfilm, de får sex "på riktigt" eller genom att titta på andra som onanerar. Vi har ofta gjort det som avslutning på fester eller som en kul grej när man är lite full och ute på stan, som en liten utflykt tillsammans. Visst låter det gulligt? Men inrättningar som blandar heterosexuella och homosexuella på det här sättet kan också få ödesdigra konsekvenser.

Och detta är en annan sida av problemet med att man förbjöd bastuklubbarna: Men bland alla de killar som jag träffar eller känner är det ingen som har sådana upplevelser. Det kan också bero på att det i Stockholm finns vissa videoklubbar som är välkända som mötesplatser för bögar. Och det är verkligen alla kategorier som går dit. Det är alla typer av män, allt från så kallade snuskgubbar till invandrarkillar från förorten och intellektuella studenter, både bögar och straighta.

Naturligtvis har människor de mest konstiga sexuella upplevelser inne på videoklubbar, man gör kanske saker som man inte alltid skulle göra i andra miljöer. Det var en av de första gångerna jag var på ett sådant ställe. Det var jättesent en onsdagsnatt och vem är egentligen på en videoklubb klockan fem en torsdagsmorgon? Det var fyra personer där, två låg och sov, de andra två hade jag sex med. Det började med att en man kom fram till mig i närheten av videobåsen och han började suga av mig lite.

Han var inte alls snygg, men jag var för full för att orka bry mig. Vi förflyttade oss till en av salongerna, där jag böjde mig ner över honom. En annan kille kom och satte sig i sätet bredvid mig och började smeka mig.

Gillar man sånt här måste man åka hit, säger han och dricker på sin medhavda Tuborg Gold. Han börjar visa oss sin skräddarsydda penispryl i läder som han tidigare i dag har köpt på Rosenlundsgatan. Vi kan kalla killen för Åke. Åke berättar att han gillar Vega. Sedan Viking slog igen som en följd av att bastuklubbslagen infördes har han saknat ett ställe som det här.

När lagen hävdes den 1 juli tog Åke återigen bilen ner till Stockholm på fredagseftermiddagarna. När Åke har blivit avsugen, avrunkad och kanske penetrerad ska han dra hem till sitt igen. Jag och Konrad tar på oss kläderna. En man tränger sig mellan oss, låser upp sitt skåp och tar två tabletter som jag hoppas är en specialgjord bög-mix-pastill gjord av viagra och kokain, men som senare visar sig bara var en oskyldig halstablett med mintsmak.

Vid sidan om skåpen står ett bord med plastmuggar, vattenkaraff och fat med småkakor. Männen härinne nickar lite till varandra men ingen gör något väsen och min rädsla över att bli påbögad är helt obefogad. Det kommer in några ljusskygga män till, och under öppettiderna som är mellan Det är mest russel i grytan mellan Väl ute i receptionen igen slås vi av hur vanligt det är här.

Här står en vit Mio-soffa, på glasbordet ligger några tidningar och inne i repan ligger en halvläst Aftonbladet och resterna av en middag. Det finns till och med en skål med godis man får ta av.

Konrad tar en med papper på. Det enda som skiljer den här repan från andra är att på disken kan man läsa små info-lappar med texten "Cocksucker - use your head" som tar upp risker med hiv. Bastuklubben har ett nära samarbete med RFSL. Vi tackar den snälla killen i receptionen och en skylt på entrédörren ber oss vara tysta.

Ett tu tre är vi uppe på gatan igen. Rakt upp i bostadsrättsföreningsfredagen. Har mannen som gick ut samtidigt tur hinner han hem innan Rampfeber går in i finalomgången.

Knulla Barn är en av Sveriges mest spelade låtar just nu. O'learys bokar av Anton Magnusson efter drevet. Nattklubbsvakten som har öppnat eget. Han tar över Uppdrag Granskning. Gorillaz - The Now Now. Här ser du fotbolls-VM Leaning into the wind. Kom till trädgårn på fredag! Jag hade fel Vad blir det för rap. Vet SSU hur tjejer onanerar? Jag hatar att resa Farväl, Spy Bar Daniel Redgert — Hur fan mår han??

Busu formar Sveriges Blink med sin nya pop-punk-rap-låt Det skulle "underlätta för besökare att ha sex i lokalen". I ett av de få åtalen enligt bastuklubbslagen anfördes fyndet av använda kondomer som bevis för att brott förekommit. Lagen ter sig allt mer verklighetsfrämmande och absurd. Kom den inte till för att förhindra smittspridning? Även heterokillar går dit: Jag gick på videoklubb för första gången i årsåldern. De första gångerna gick jag dit på egen hand, bara för att jag var rent kåt, senare gick jag tillsammans med en straight kompis.

Det var lite spännande att smyga omkring där i mörkret och känna sig som en ful gubbe med trenchcoat. Samtidigt var det lite pinsamt att sätta sig och runka när någon annan kanske ser på, så i början försökte jag sköta det i smyg.

Det lustigaste som hände den första gången var när jag kom in i ett rum där det bara var en tresitsig soffa och några TV-apparater. Mitt i soffan satt en kille med värsta praktståndet! Som straight kille kändes det inte helt naturligt att sätta sig bredvid honom, "ursäkta är det ledigt här"Liksom!

Han verkade inte bry sig ett dugg, utan satt där och runkade sin stora kuk. Det gjorde ett ganska stort intryck på mig. Det känns på något sätt kul att kunna dela en sexuell upplevelse med dem, vilket ju annars inte är så enkelt.

Man går på ett ställe som båda har utbyte av, fast det sker på olika sätt. Jag får titta på porrfilm, de får sex "på riktigt" eller genom att titta på andra som onanerar. Vi har ofta gjort det som avslutning på fester eller som en kul grej när man är lite full och ute på stan, som en liten utflykt tillsammans.

Visst låter det gulligt? Men inrättningar som blandar heterosexuella och homosexuella på det här sättet kan också få ödesdigra konsekvenser. Och detta är en annan sida av problemet med att man förbjöd bastuklubbarna: Men bland alla de killar som jag träffar eller känner är det ingen som har sådana upplevelser.

Det kan också bero på att det i Stockholm finns vissa videoklubbar som är välkända som mötesplatser för bögar. Och det är verkligen alla kategorier som går dit. Det är alla typer av män, allt från så kallade snuskgubbar till invandrarkillar från förorten och intellektuella studenter, både bögar och straighta. Naturligtvis har människor de mest konstiga sexuella upplevelser inne på videoklubbar, man gör kanske saker som man inte alltid skulle göra i andra miljöer.

Det var en av de första gångerna jag var på ett sådant ställe. Det var jättesent en onsdagsnatt och vem är egentligen på en videoklubb klockan fem en torsdagsmorgon? Det var fyra personer där, två låg och sov, de andra två hade jag sex med.

Det började med att en man kom fram till mig i närheten av videobåsen och han började suga av mig lite. Han var inte alls snygg, men jag var för full för att orka bry mig. Vi förflyttade oss till en av salongerna, där jag böjde mig ner över honom. En annan kille kom och satte sig i sätet bredvid mig och började smeka mig.

Så fort jag visade lite intresse för honom stötte han bort mig. Efter ett tag gick han. Den första killen kom och jag bestämde mig för att gå till ett av videobåsen i stället. Då uppenbarade sig kille nummer två och stängde dörren till båset, drog ner sina byxor och jag insåg att han ville ha sex. Så jag satte på honom. Fredrik tycker att han är en ganska vanlig videoklubbsbesökare: Men en gång när jag var full sög jag av en pensionärsmogen herre, det är inte direkt likt mig.

Man kan stöta på vem som helst, vilket Kristoffer fick erfara: Han är faktiskt på tv just nu. Borta är alla de där männen som låser in sig i videobåset. Nästan alla är unga, mellan 25 och 30 år och flera är riktigt snygga. Som vanligt är någon lite påträngande, men annars glider folk mest omkring och slänger blickar. Jag går in i en korridor där det står en invandrarkille utanför ett videobås.

När jag tagit mig förbi honom upptäcker jag att det är en återvändsgränd och när jag ska gå tillbaka igen gör han en rörelse mot båset och säger lågt " Come on! I det här båset finns det ett litet titthål in till båset bredvid och jag hör någon gå in. Jag upptäcker att en tidigare besökare kommit över hela tv-skärmen och tanken på att stå här och vänta i en timma framstår som ganska oattraktiv. Jag går ut igen och ställer mig i ett hörn precis vid salongen med mixad porr.

Efter ett tag kommer en kille som jag haft ögonkontakt med några gånger fram bakom mig. Han ser bra ut och är kanske 25 år. Han börjar smeka mig lite i baken och lutar sig fram och viskar: Jag förstår att killen bakom honom antagligen är hans pojkvän.

Det är uppenbart att videoklubben även fungerar som ett ställe dit man går och raggar upp någon för att sedan åka hem. Känslan är lik den på den vanliga bögbaren, fast utan alkohol, musik och konversation. Samma mönster kan du se på vilken gayklubb som helst: Det kanske är dags att inse att bögvärlden inte bara ägnar sig åt att dansa till schlagerlåtar och eurotechno, eller sniffa poppers på dansgolv med tyngre house.

En del män bryr sig inte om att de går till inrättningar som verkligen ligger i gränszonen för vad som är lagligt. Man kan däremot fråga sig varför riksdagen förbjuder människor från att ha sex med varandra, för det handlar ju inte om prostitution här.

Det är frivilliga kontakter mellan myndiga personer. Den här typen av raggning går dessutom inte att förbjuda, den flyttar bara till badhus, parker och stränder. Eller till ännu skummare och farligare klubbar. Knulla Barn är en av Sveriges mest spelade låtar just nu. O'learys bokar av Anton Magnusson efter drevet.

Nattklubbsvakten som har öppnat eget. Han tar över Uppdrag Granskning. Gorillaz - The Now Now. Här ser du fotbolls-VM Leaning into the wind. Kom till trädgårn på fredag! Jag hade fel Vad blir det för rap. Vet SSU hur tjejer onanerar? Jag hatar att resa

Homo kajsa kanin eskort knullkontakt karlstad

Homo sex i göteborg avsugning malmö

: Homo sex i göteborg avsugning malmö

Gay escort service jönköping escortmän i örebro Mogen escort gay homo sex massage
Homo sex i göteborg avsugning malmö 210
Homo sex i göteborg avsugning malmö I dag är det på videoklubbar man finner alla som inte vill gå hem efter stängningsdags på gayklubben. Vid storbildskärmen halvligger en kille i en stol och kollar på bögporr. Lagen ter sig allt mer verklighetsfrämmande och absurd. Jag hatar att resa Folk har sex på videoklubbarna eller går dit för att ragga.
5 nov Anal sexspelavsugning örebro amatör sex film November 05, Svenska sexvideo Nois malmö gratis svensk porrfilm sexfilm svensk svenska Sex Thai massage gothenburg svensk hård porr Tjejer Wet Pussy Porn. 23 apr sex göteborg. Kille söker kille Alla länder Alla regioner Kåta fruar julia avsugning i Malmö. avsugning göteborg sex göteborg, Thai thai visby svenks porr Imorgon fre hbg området skåne län homertz kille homo idag. 31 maj Skåne län Macviac Transperson/43 (homo) Igår, kl 82 1 Klädd o redo Sundsvall 2 Aktiva sökes för porrigt sex! Någon snygg Kille söker kille / Sverige / Skåne län / Malmö Anonymt Gloryhole i Göteborg öppet nu!.

Lola shemale göteborg escort gay i kalmar